Sen i fredags…

De senaste dagarna har gått så fort. Hinner inte riktigt med själv heller för den delen. Vet inte om jag känner mig hemma, hemma i lägenheten ännu. Att gå från 30 till 50 kvadrat är något jag drömt om länge men ändå inte riktigt kunnat föreställa mig hur det känns. Sen jag flyttade först vid 19 har man ju bott trångt liksom. Att allt har gått så fort nu gör ju dessutom så att hjärnan inte hunnit med att ställa om.

En annan klassisk ny-lägenhets-grej är att det faktiskt ekar här hemma. Antar att det blir bättre när gardiner och sånt kommer upp, å andra sidan är det bra för akustiken… Nu ligger jag i sängen med ont i halsen och trött kropp dock. Tror att jag är på väg att bli sjuk men har konsert med kören till helgen så det får inte hända. Dags att preppa med ingefära och sömn!
IMG_9301.JPGSlänger upp ett kollage från de senaste fem dagarna i brist på annat. 1) älskad vovve gör ”snälla lönn mig inte-minen i soffan precis innan flyttlasset går. 2) Helena hoppar in i mammas baklucka och paxar mina flyttkartonger inför hennes kommande flytt. 3) Världens bästa Chrille & Majd hjälpte mig bära möbler. Det slutade med en soffa tre våningar upp i en snäv spiraltrappa. De borde fasiken få medalj. 4) Min middag uppe i vardagsrummet ikväll. Första måltiden lagad här och har dessutom fött igång bredband = det blev några avsnitt Vänner på min Apple tv. Lagom ansträngande för en tröttis som jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation