Om att komma tillbaka, snubbla men försöka fortsätta framåt 

Så, då var det dags för dag två tillbaka på jobbet. Ännu ett kort passa väntar, ”viktigt med mjukstart” och allt sånt där. Men det är skönt att stega upp, och Let’s face it: jag gör inte så väldans mycket annat nu för tiden, haha. 

Igår var för övrigt en tung dag. Jag satt och bråkade med Försäkringskassans hemsida och ansökan om sjukpenning i tre timmar (jääääkla system som bara kraschade och envisades med att logga ut mig precis när allt skulle bli klart..?) innan jag äntligen fick hjälp på telefon. Då fick jag även vara med om den nya upplevelsen att frustrerat hulkgråta på telefon inför en främmande människa bara för att tekniken går en emot och det blir kaos i hjärnan? Usch. En sak jag inte gärna gör om men som ändå fick mig att inse att allt inte riktigt är bra ännu. Även om jag är på väg tillbaka. Men det gör inget. Ett steg och en liten seger i taget.  

 Dagens Sanna i svart, vitt och blått. Om några år ska jag titta tillbaka på den här perioden och känna tacksamhet för att den gjorde mig starkare. Så det så. Nu: några timmars mediabevakning på kontoret. Sen ärenden på stan. Laters darlings! 

One Thought on “Om att komma tillbaka, snubbla men försöka fortsätta framåt 

  1. Tänker på dig vännen. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation