En härlig helg

Åh, nu vart det några dagar sen igen men det verkar vara så i livet nu för tiden. Förståååår inte hur jag hann skriva typ fem gånger om dagen förr om åren?

Har i alla fall haft en riktigt härlig helg! Firade att Anna blivit 26 i fredags och Siv över hemma hos henne och M därefter. Blir så när man dansat runt i ett vardagsrum till fem på morgonen och någon erbjuder dig en soffa. Men det var mysigt och M bjöd på brunch på Petit France igår så vi var riktigt nöjda!

Sen åkte jag hem och mamma kom över mot eftermiddagen. Vi skruvade ihop skoskåpet jag köpte på Ikea häromveckan och ÄNTLIGEN är det nu lite ordning i mina förvaringsutrymmen. Har liksom haft fyra-fem flyttkartonger stående kvar med saker jag inte kunnat plocka upp ännu men skåpet svalde 30 (!!) par skor och står superbra i skrubben under trappan så nu löste sig massa annat på köpet. Plus att jag faktiskt kan hitta skorna jag letar efter = alltid en fördel, haha! Gardinstången jag hade köpt var tyvärr för kort för vardagsrummets fönster (klantigt att inte mäta innan kanske?) så vi får se när julgardinerna åker upp helt enkelt, till i vår om inte innan? 😉 IMG_9766.JPGBlandade bilder från helgen. Bubbel, en glad födelsedags-Anna, en hissbild, en Helena som är ledsen på grund av trasigt bubbel och massa annat festligt folk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation